Önmegvalósítás

A vidám dolgok a Diaszpórában történnek. És semmi sem vidámabb, mint Joanna Angel története. Joanna New Jersey-ben nőtt fel (Bon Jovi country) egy rendes középosztálybeli zsidó családban, a Rutgers-en szerzett diplomát, aztán elhelyezkedett junior marketingesnek a Procter&Gamble-nél.

Na még egyszer: Joanna New Jersey-ben nőtt fel (Bon Jovi country) egy rendes középosztálybeli zsidó családban, a Rutgers-en szerzett diplomát, aztán saját pornóbirodalmat alapított Burning Angel néven. A siker akkora, hogy a JP már tavaly is írt egy rövid posztot Angelről, pedig akkor még nem is jelölték 14 kategóriában az “AVN Adult Movie Awards“-on.


Hasonlít Sarah Silverman-re, viszont 34C a bra-mérete.
Legjobb bagelrecept viszont Fűszeres Eszter könyvében van.

Joanna Angel, aki a Heeb Magazine nyolcadik címlapját is megjárta már, így vall a sikerről:

“I am so proud of the wide variety of awards we were nominated for (2009 AVN Awards in Las Vegas in January). Everything from “best online marketing clomid in thailand campaign” to “best solo sex scene,” it really shows that we have excelled in so many different aspects. I mean really… Only a talented woman like myself can market and masturbate at the same time!”

Könnyű és gyors tanulságként a Coen-testvérek legutóbbi remekművének zárósorait tudom idézni:

- So what have we learned, Palmer?
- I don’t know, Sir.
- I don’t fucking know, either.

Sávua tov JP!

(Itt olvastam: Jewssip.)

0 Bátor to “Önmegvalósítás”