WAMP

A WAMP két évvel ezelőtt azért jött létre, hogy a mindennapokban használható művészet jegyében az alkotó és a közönség minél közelebb kerüljön egymáshoz, ugyanakkor fórumot teremtsen az elérhető árú, egyedi, aktuális és színvonalas iparművészeti, design és egyéb különleges és szép tárgyaknak. A havonta (decemberben pedig két alkalommal is) rendezett WAMP design piac mára az egyik legfontosabb kulturális és design fórummá nőtte ki magát. Nyáron az Erzsébet tér (volt buszpályaudvar), télen pedig a Gödör Klub ad otthont az eseménynek.

A piacon ötvösök, grafikusok, textilesek, keramikusok, üvegművészek, recycling művészek, játékkészítők mellett több neves galéria, itthon és külföldön is díjazott valamint nemzetközileg elismert magyar tervezők és termékeik képviseltetik magukat. Olyan hangulat ez, amely eleinte újdonság volt Budapesten, később, miután bekerült a köztudatba, egy havonta várt eseménnyé nőtte canada cialis online ki magát.

Decemberben két WAMP is lesz: december 14-én és 21-én, a.k.a. “ezüst” és “arany” vasárnapok. Reggel 10 órától délután 18-ig tart nyitva a vásár.

Ott lesz vadjutka, ott lesz a JP, és ott lesz Fűszeres Eszter könyve is. Végre tehát egy helyen lehet megvásárolni a könyv-albumot (20% kedvezménnyel, 4800 forintért) és felhasználni a 15% kedvezményt nyújtó vadjutka ékszeres-kupont. Az ott vásárolók is részt vhetnek a januári iPod sorsoláson (3db iPod Nano-t sorsolunk majd ki).

Egyszóval: gyertek. Decemberben ez lesz a lehető legideálisabb alkalom az ajándékok beszerzésére.

Full Disclaimer: a könyv megvásárlásával a JP-t is támogatjátok. 4800 Ft értékű támogatásért cserébe minden “adományozónak” most egy 5990 Ft értékű könyvet ajándékozunk! ;]

0 Bátor to “WAMP”